En riktig nystart!

Hej bloggen det var inte igår! Men nu är jag tillbaka med skrivandet, med mer energi än någonsin. Saker och ting går riktigt bra nu – både för företaget och på det personliga planet. Det senaste året känns det som jag utvecklats mycket, på alla punkter och plan. En av de saker som jag börjat med riktigt ordentligt är att sy, vilket tidigare har varit lite av en svag punkt hos mig. Men förmågan att kunna sy bra är väldigt viktigt för en inredare, och det är egentligen först det senaste halvåret som jag känner att jag blivit tillräckligt bra där. Jag har fortfarande mycket kvar att lära, men det känns som det bara är en tidsfråga och redan nu kan jag sy gardiner, möbelöverdrag och liknande som jag inte skäms det minsta för att sälja.

En kul nystart
Faktum är att det känns lite som en nystart, och jag är nu helt inne på textilier i inredning – trots att det var finsnickeri som en gång fick mig inredningsintresserad. Helt enkelt för att det är roligt och spännande att börja med någonting nytt och annorlunda. Samtidigt så märker jag också att mina sofföverdrag, kuddar och gardiner uppskattas mycket, vilket måste betyda att jag gör någonting rätt trots allt. Inte minst så verkar det som jag är väldigt bra på att välja textil och tyg, som jag i allmänhet köper från Textilgallerian. Bullarna blir ju inte bättre än degen som det heter och utan ett bra och fint tyg så spelar det liksom ingen roll hur duktig jag är på sy – det kan inte bli ett riktigt toppresultat ändå. Omvänt så spelar det ingen roll hur fint tyget är – den som inte kan sy kommer att lyckas förstöra det ändå!

Prova själv!
Slutligen så skulle jag vilja uppmana alla att prova på att sy själva, för det är faktiskt riktigt roligt. Det är inte SÅ svårt att sy ett bra kuddfodral, och även om resultatet kanske inte blir på proffsnivå så kommer det nog att duga till vardags. Som inspiration så bifogar jag en liten video som lär ut hur man syr ett kuddfodral.

Updated: 2 mars, 2016 — 09:38

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

IMAA © 2013 Frontier Theme