Ett annorlunda uppdrag

Jag genomförde för ett tag sedan ett litet annorlunda uppdrag, och något som inte helt och hållet (men delvis) är mitt vanliga arbete. Det handlar om en familj som bestämt sig för att skaffa en swimmingpool, men samtidigt ville att den skulle passa bra in i deras trädgård. Av någon anledning vände de sig till mig och jag sade ja, fråga mig inte varför. Kanske för att det var så pass annorlunda mot vad jag normalt gör. Men i grund och botten kände jag att jag var kompetent nog att genomföra det hela på ett bra sätt. Det blev en hel massa tittande på swimmingpooler, diskussioner med familjen vad det var de förväntade sig och hur de ville att det hela skulle bli. Den swimmingpool vi till slut valde var denna, som i mitt tycke både skulle passa bra in i trädgården samtidigt som det var en bra swimmingpool, helt enkelt.

Det var ett litet tag sedan nu, men så för en vecka sedan kontaktade familjen mig igen. Swimmingpoolen var färdig nu, och de var hur nöjda som helst med den, och tackade mig för all hjälp. Dessutom bjöd de in mig på en fest de skulle ha. Jag tvekade lite, men tackade till sist ja, vilket var en bra idé. Fest i poolen var något av det roligaste jag varit med om, och jag önskar att jag själv hade ett hus med en pool. Jag var också riktigt nöjd med hur det hela såg ut nu när det var färdigt (lite orolig för att det skulle bli dålig var jag allt).

Updated: 21 juli, 2014 — 15:29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

IMAA © 2013 Frontier Theme