Glöm aldrig ditt badrum

Svenskar är idag väldigt duktiga på att följa moderna trender som sätts i inredningen, men det kan ibland krävas lite hjälp. Det är där som jag kommer in i bilden, för det handlar om att få till ett boende som inte bara ligger rätt i tiden, utan också passar individerna som bor där. Många gånger så går dessa två delar att kombinera på väldigt bra sätt, och det gör att mitt jobb blir mycket enklare att genomföra eftersom att kunderna har samma uppfattning om vad det är som är bra och vad som passar dem och deras hem. Med andra ord är det lätt att hitta roliga och stimulerande arbeten för mig, men det finns vissa ställen som är större utmaningar – exempelvis badrummet.

En dyr investering
De som redan har gjort en badrumsrenovering vet att det krävs en hel del olika steg för att det ska bli klart. Det handlar inte bara om att man ska sätta rätt design på badrummet, utan det handlar också om att man verkligen måste se till att det byggs rätt från grunden så att man kan undvika att få fuktskador i huset, för det om något verkligen kommer att kosta mycket pengar. Badrummet är en stor kostnad, men det är också en kostnad som man måste ta för att dels säkra standarden på utrymmet men också för att säkra att designen sitter där den sitter. Och det är i det skedet av bygget som jag kommer in!

Som standard så brukar jag alltid rekommendera att man har klinker till badrummet. Det är av den enkla anledningen att klinker är ett otroligt vackert material, det är fuktavvisande och det är samtidigt väldigt vackert att se på. Det enda negativa med klinkers skulle kunna vara att det blir lätt kallt, men lägger man ner sig på en rejäl badrumsrenovering så brukar också golvvärme vara en del av processen, vilket gör att plattorna med klinker istället blir härligt varma och behagliga att gå på. Med andra ord är det som att vandra på solvärmda stenar när du är i badrummet, och bara den känslan är nog för att investera i både klinker och golvvärme.

Så det finns många anledningar till att ha klinker och samtidigt använda sig av kakel på väggarna. Dels är det modern, men det är samtidigt också bra för fuktspärren i ett badrum. Så i dessa material finns mycket att hämta, samtidigt som variationerna hos dem är otaliga. Det går att kombinera färger, mönster och ytor precis hur mycket man vill, så det är verkligen ett kreativt arbete som jag gillar att göra för mina kunder!

Updated: 7 april, 2017 — 11:15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

IMAA © 2013 Frontier Theme