Homestyling hos familjen Nilsson

Homestyling är verkligen ett sätt för mig att för lära känna människor på och skapa något värdefullt för mina kunder. Homestyling är något som för mig måste få ta tid, och de flesta av mina kunder är införstådda med detta. Det är en kreativ process, samtidigt som det också är ett byggande av relationer, där de får lära känna mig och jag dem. Ett måste för att hemmet ska bli så bra som de vill. Jag jobbar hårt med detta, och det är det som tar längst tid.

Jag fick en mycket god relation med en familj som på något sätt direkt förstod vad jag sysslade med och hur befriande det äntligen var för dem att få träffa en inredare som inte tog tag i allt själv och bestämde vad de skulle ha, utan snarare lyssnade in på önskemål och funderingar för att därmed kunna skapa vad de ville. Vi träffades mycket, även utanför det yrkesmässiga och är fortfarande väldigt goda vänner idag. Och resultatet var de mycket nöjda med.

Tv-bänken som jag snickrade ihop åt dem är praktexemplaret i deras inredning, då jag verkligen la ner hela min själ i projektet. Deras tv är numera inramad i vad som ser ut som ett galleri. På båda sidor om tv:n står två tavlor som har samma ram som nu tv:n har fått. Alla ser också ut att stå ut lite från vägen med hjälp av stativ och därmed en tv-bänk som verkligen sticker ut. Tavlor ena stunden, en bioupplevelse den andra. Soffbordet beställde vi från http://www.trademax.se, sofforna beställde vi från insidemobler.se och de passade riktigt bra in med min tv-bänk.

Updated: 3 mars, 2015 — 12:52

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

IMAA © 2013 Frontier Theme