Kan duschdraperi vara snyggt?

Som ni vet är inredning en del av mitt liv som finns med mig hela tiden. Jag lever och andas allt som har med inredning och design att göra, och i princip jämt så befinner jag mig i skarpt läge. Det betyder att jag alltid skannar av alla rum som jag är i och upptäcker sådant som jag tycker är riktigt bra och samtidigt sådant som jag skulle ha gjort helt annorlunda. Det är ganska utmanande och utmattade att behöva vara på hela tiden, med det är samtidigt ett intresse som jag har som jag absolut inte vill släppa, så det är bara acceptera den som jag är och har blivit, för det gör ju definitivt ingen skada. Snarare gör det mig bättre och bättre, när jag kan samla in intryck och stilar och förbättra min egen, på samma gång som jag tränar mitt designsinne att göra andra rum bättre – om än bara i tanken.

water-767211_640

Badrummet är en utmaning

När det gäller badrum så är det mycket som behöver till för att det ska bli snyggt, modernt och funktionellt. Många vill gärna ha badkar eller duschväggar, och det ska givetvis vara det senaste i form av toalett, handfat och handdukstork. Dessutom vill de flesta ha ganska avskalade och rena badrum, och de allra flesta väljer att ta kakelvägen för att känna sig mest nöjda med resultatet. Det är en utmaning, som sagt, att få alla dessa delar att spela samma melodi, men det är möjligt att lyckas med det, även om inte alla delar finns där. Faktum är att det viktigaste är grunden, skulle jag säga, med ett fint kakelarbete. Vad du gör efter det är egentligen oviktigt, för det gäller att få till helheten, och det kan man göra på många olika sätt. Som när jag tog bort både badkar och duschväggar hemma hos mig och ersatte det med ett duschdraperi.

Varför gjorde jag då det? Jo, för att mitt badrum är ganska litet, och duschväggar och badkar tog upp en stor del av badrummet. Det gjorde att rummet kändes trångt, och jag trivdes inte alls där. Jag är inte heller någon som är överförtjust i att bada, som på många sätt så var dessa delar enbart i vägen. Därför fattade jag det radikala beslutet att istället sätta upp ett duschdraperi, och det gjorde extremt stor skillnad! Om ni nu tror att jag bytte ner mig så kan ni fundera igen. Det finns mängder av vackra, fina och snygga duschdraperier där ute, framför allt om man kollar på nätet. Jag köpte mitt duschdraperi på bygghemma.se och ångrar det inte en sekund. Befinner ni er i samma situation som jag gör? Läs mer om duschdraperier så kommer ni att inse att även de kan göra stor skillnad på ditt badrum!

Updated: 15 september, 2016 — 10:39

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

IMAA © 2013 Frontier Theme