Mina tjänster

Homestyling med tv-bänk och soffa Det jag gör här i mitt lilla företag är att ta hand om ditt hem för att skapa världen du vill leva och bo i. Det sägs i all respekt, eftersom jag inte kan förändra hela världen, jag kan dock skapa något som gör att du kommer att trivas bättre i din bostad, samtidigt som ditt hem säger något om dig själv som människa. Det är viktigt att få uttrycka sig och att känna sig kvävd och tystad av inredningstrender är tyngande och medför att man kan känna sig låst. Med mig så ska vi se till att lösa upp de där knutarna när ditt hem verkligen kommer att bli ditt och bara ditt. Här nedan kan du se de områden som jag arbetar mest med.

Homestyling

Homestyling är precis vad det låter som. Jag kommer och hjälper dig att planera och sätta ihop olika typer av installationer för att skapa ett trivsamt hem åt dig. Jag tar gärna på mig att inreda flera rum samtidigt, för det blir då enklare att kunna dels låta de säga något om dig och din familj men också för att paletten blir större och jag kan använda rummen på ett sätt som berättar en historia, snarare än att de ser ut som vilket annat rum som helst. Jag gör gärna detta genom att lära känna er, och hämta inspiration från dig och eventuell familj, för att resultatet ska bli så rättvist som möjligt. Med mig så kommer din personliga inredning att verkligen reflektera dig!

Homestaging

Jag hjälper även människor som behöver få sin bostad såld. Här är det kreativa lite mer stramt hållet, men får fortfarande ganska mycket svängrum. Att inreda för försäljning innebär att man måste tänka sig hur köparen ser på bostaden, och därför ta sin utgångpunkt i vad rummen har för möjligheter och vad de berättar. Det kan vara allt från vinklar och vrår, till hur ljuset faller igenom fönstret samt hur utsikten är. Genom att tänka på det kan man höja värdet betydligt.

Egna möbler

Jag gör också mycket egna möbler, främst genom att renovera och bygga om sådana som jag hittat på loppis eller köper direkt från handeln. Min specialitet är tv-bänkar, en möbel som annars egentligen inte sticker ut för sig själv, men som har enorm potential i sig!

IMAA © 2013 Frontier Theme