Mitt nya spännande projekt

Det senaste som jag gett mig på är att känna av min dotters sinnesstämning och vad hon bäst kan tänkas trivas i. Hon är idag 2,5 år och det är inte direkt så att man kan ställa raka frågor och förvänta sig raka svar tillbaka, man får istället försöka se och testa vad som passar allra bäst. Det har gjort att jag har börjat förstå henne mer och hur hon tänker. Jag lär helt enkelt känna henne bättre. Det gav mig i sin tur en ytterligare idé, att utöka mitt arbetsområde. Att förstå barn och kunna läsa av deras känslor och tankar och inreda efter det. Något som jag i efterhand har insett att jag önskat att min mamma och pappa hade gjort.

Det är inte det lättaste att vara inkännande i vad barn vill ha eller vad de känner och tycker, men man kan försöka. Genom att ha utökat mina tjänster med denna avdelning så har jag lärt mig förstå barn betydligt mer, vilket har hjälp mig dels i rollen som inredare men också i rollen som förälder. Inledningsvis nu i ett år så kommer jag att erbjuda själva tjänsten för det rummet helt gratis, eftersom jag känner att jag inte är tillräckligt van vid det ännu, dock inte kostnaden för möbler och inredning. Jag anser att det inte är mer än rätt, och samtidigt så växer barn märkligt fort och bygger hela tiden på sina personligheter, vilket innebär att behovet av att möblera om och designa om uppstår betydligt oftare.

Updated: 4 oktober, 2013 — 11:53

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

IMAA © 2013 Frontier Theme