Ny tv-bänk

Det som jag gör allra helst när jag får tid över är att pyssla med mina tv-bänkar. Jag har aldrig riktigt förstått varför jag har ett sådant intresse för just tv-bänken men det är något med dem som typ säger, ”jag är ensam, hjälp mig”. Jag anser nämligen att tv-bänken är en mycket underskattat möbel som mest har fått hänga med i olika möbelserier och därmed inget som läggs vikt vid, utan snarare ses som ett nödvändigt ont som man måste ha med för att göra hela serien komplett.

Ett mycket märkligt resonemang tycker jag, då tv-bänken faktiskt är en av de möbler man tittar allra mest emot. Man ser den oftast, utan att tänka på det, och lägger man lite tid och kreativitet på att få den att se bra ut så kommer också känslan av exklusivitet och personlighet fram i en underskattad möbel. Det är ett tillfälle att hela tiden uppleva något med dig själv, av dig själv, samtidigt som du tittar på det du vill på tv:n. Din smak och personlighet avgör vad du ser på tv:n, det är minst lika viktigt att ta tillvara på din personlighet när din tv-bänk ska designas.

Jag skapar dels tv-bänkar för eget bruk, och de reflekterar ofta olika sinnesstämningar jag haft genom livet. Den nya jag har gjort berättar om stadiet jag är i, just nu. Jag har nämligen ganska nyss blivit mamma och har länge vandrat runt på små fluffiga moln av lycka. Det har också visat sig i den senaste modellen, den är nämligen ljus med mycket rundade former, vilket passar perfekt då lillan springer runt en massa, och därmed undviker jag vassa kanter. Den är gjort delvis i plats och trä och en möbel jag nu är mycket stolt över att ha!

Updated: 4 oktober, 2013 — 11:53

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

IMAA © 2013 Frontier Theme