Om mig och mitt företag

Jag heter Anna Fredriksson och har nu i nästan 10 års tid sysslat med det som jag tycker absolut allra mest om, nämligen inredning och möbler. Som liten ville jag alltid förändra alla rum jag bodde i och jag var nog aldrig nöjd oavsett vad resultatet blev efter varje ommöblering. Det berodde troligen på att det var mina kära föräldrar som var de som gjorde inköpen till hushållet, jag hade alltså mindre att säga till om när det kom till vilka möbler som skulle användas och hur det skulle inredas.

Men jag gav inte upp, och allt eftersom åren gick så utbildade jag mig inom inredning och möbelsnickeri med stora portioner av självlärdhet. Jag har alltså lyckats med det jag ville från barnsben, att vara den som bestämmer när det kommer till inredning. Jag bor nu i en mycket härlig lägenhet som skriker ”Anna” och det har hittills inte funnits någon tvekan från vänner och bekanta; det är verkligen Anna som bor där.

Med det så insåg jag också vad jag ville jobba med och hur jag bäst kunde hjälpa människor i deras vardag, med deras önskemål och efterfrågningar om ett personligt inrett hem som nödvändigtvis inte behöver följa alla designlagar och regler, utan faktiskt tillåts vara lite speciellt och nytänkande på ett kreativt sätt. Sagt och gjort, jag började arbeta med det och startade strax därpå företaget som nu ser sin hittills högsta nivå.

Jag älskar det jag håller på med och att göra människor mer lyckliga enbart genom att inreda deras hem på det sättet som verkligen säger något om dem själva är riktigt roligt. Det blir en mer äkta glädje och uppskattning i det hela och väldigt privat, det ligger helt enkelt närmre människors hjärtan och jag lyssnar på deras innersta önskan att få uttrycka sig som de faktiskt vill.

Tv-bänk

En av mina första tv-bänkar

Jag förstår hur det känns, eftersom jag gjort det för mig själv och i min egen bostad. Jag fattar vad det innebär för ens välbefinnande i sitt boende och jag inser hur mycket det gör för dem att få det där hemmet de alltid velat ha, men kanske aldrig vågat skapa. Att jag dessutom har tv-bänkar som verkligen sticker ut, gör att jag ändå kan lämna ett bestående intryck i hemmet.

IMAA © 2013 Frontier Theme