Sommar i öster

Sommaren har jag till stora delar tillbringat på semester i öster, i Stockholms skärgård. Det har varit ungefär så fantastiskt som det låter, och kanske lite mer än så till och med. Har ni inte varit i Stockholms skärgård, så är den faktiskt nästan så fantastisk som Stockholmarna hävdar. Otroligt vacker, och vi har ju haft tur med vädret också, så det har blivit en hel del badande, kan man säga. Möbler, inredning och liknande har jag knappt ägnat en enda tanke på. Det gäller ju att inte bli för insnöad, för det finns annat att göra i livet. Men nu börjar sötebrödsdagarna i öster att ta slut, och nästa vecka ska jag västerut, till Göteborg närmare bestämt. De har tydligen också en skärgård, men det blir nog inte så mycket lek i den.

Hjälper en kompis
I stället ska jag hjälpa en kompis att komma i ordning i hennes nya lägenhet. Så lite inredning blir det nog nu igen snart. Men det är ju bara kul att kunna hjälpa sina vänner om man kan. Hon kommer att behöva en hel hög nya möbler, eftersom hon precis separerat från sin (före detta) pojkvän, och många av möblerna kom från honom en gång i tiden. Jag kan säkert bidra md en del, men annat kommer hon att få köpa in på annat håll. Så vi ska hitta bra möbler i Göteborg tillsammans. Jag ser faktiskt fram mot det riktigt mycket.

Möbler online
Vi har redan börjat kolla på möbler tillsammans, via nätet. Speciellt har vi hittat en del spännande saker hos chilli.se, och det lutar nog mot att vi köper en del från dem. Antingen då online, eller om det nu skulle råka sig så att de har en möbelbutik i närheten av Götet. Vi har faktiskt inte kollat upp det ännu, men borde kanske göra det. Nästa vecka ska vi ju dra igång med möbelköpande och inredande, och då vore det ju bra om vi i alla fall hade lite ordning på torpet. Men men, det är lätt att skjuta upp saker till morgondagen. Speciellt när man njuter i Stockholms Skärgård.

Updated: 2 augusti, 2016 — 06:22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

IMAA © 2013 Frontier Theme