Sommarledighet

Det är inte speciellt ofta som jag kan känna att jag kan ta lite semester. Dels beror det på att jag arbetar mycket med detta en-manna-företag, men det beror också på att jag verkligen älskar det jag sysslar med. Det gör mig alltså inte så mycket att jag inte har någon semester, men nu i somras så tog jag ändå tag i det, efter många påtryckningar från familj och vänner, och tog ledigt i tre veckor.

Jag vet egentligen inte hur jag överlevde det hela, men det gick. Första veckan var nog den absolut jobbigaste, då jag inte hade en aning om vad jag skulle göra och kände mig mest stressad över att vara sysslolös. Jag tror att jag kollade min e-post säkert ett 10-tal gånger om dagen den första veckan och det hela resulterade i att jag blev mer stressad än jag någonsin varit i mitt yrke. Inte direkt någon inledande positiv känsla med att vara ledig alltså.

Som tur är har jag en mor som kan få mig att lyssna, och hon kom och hämtade mig och dottern och tog med oss till deras sommarstuga. Hon hade fixat alltihop och beordrade mig att lämna telefonen hemma. Dator och internet kunde jag glömma. Första dagen var tuff, men efter ett tag kunde jag släppa det mer och mer och sista veckan var en lång, avkopplande njutning med mycket bad och skoj med dottern. Semester kommer nog, med all säkerhet, att bli något som jag kommer försöka mig på igen!

Updated: 4 oktober, 2013 — 11:53

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

IMAA © 2013 Frontier Theme