Vitt eller färgglatt?

vittNu kanske det är så att många har fått intrycket att mina inredningar är helt uppåt väggarna och väldigt utsvävade med mängder av olika färger, material och mönster. Så är det inte riktigt. Som jag sagt tidigare så är det viktigast för mig att lära känna kunden och vad de verkligen vill ha, vad deras person säger om dem själva och deras typ av behov och önskemål. Det betyder inte att de måste bli färgsprakande varje gång, snarare är det så att många är av den vita typen och trivs bäst på det sättet, och då blir det också inrett på det sättet. Vitt kommer aldrig att vara fel, det beror helt på personen och rummet.

Själv föredrar jag dock färg, och gärna mycket i olika klara nyanser. Det är för att jag trivs bäst i en sådan miljö och när jag ska vara privat och har möjlighet att helt få vara mig själv så vill jag ha färg omkring mig för det ger mig ett lugn. Den massiva färgblandningen i min lägenhet väcker också en kreativitet hos mig, där jag känner mig inspirerad och energin flödar från inredningsdetaljer och jag suger upp den med hull och hår. Är man en människa, som jag, med nerverna på utsidan och nära till alla typer av känslor, gör man bäst i att låta färgerna hjälpa en i den processen.

Det finns alltså inget som är vedertaget rätt utav vitt eller färgglatt, man anpassar och anpassas efter ens personlighet, händelser i livet och nuvarande sinnesstämning.

Updated: 4 oktober, 2013 — 12:13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

IMAA © 2013 Frontier Theme